35 львівських закладів швидкого приготування їжі розташовані у МАФах

10:45 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: tomato.ua

Районні адміністрації Львова провели обстеження закладів громадського харчування, які здійснюють виготовлення та реалізацію їжі швидкого приготування.

Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства Сергій Бабак, за результатами обстеження скеровано лист в Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, оскільки було виявлено 35 місць торгівлі їжею без наявності централізованого водопостачання та каналізування, та з відсутністю будь-яких умов по дотриманню особистої гігієни працівників.

Сергій Бабак зазначив: «На міській комісії ТЕБ і НС неодноразово озвучували інформацію про випадки отруєння, після споживання їжі придбаної у закладах швидкого харчування. Я дав доручення керівникам районних адміністрацій провести обстеження таких закладів, розміщених у кожного на територія району».
«За результатами обстеження було виявлено 35 місць, де торгівля їжі швидкого харчування здійснюється у тимчасових спорудах – малих архітектурних формах, без наявності централізованого водопостачання та каналізування і, при цьому, відсутні будь-які умови по дотриманню особистої гігієни працівників. Такі порушення встановлених законодавством гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів створюють загрозу життю та здоров’ю людей», – поінформував також Сергій Бабак.

Заступник міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства запевнив: «Відповідно ми скерували лист у Головне управління Держпродспоживслужби, щоб вони, у межах своїх повноважень, вжили заходів реагування для усунення виявлених порушень».

Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також опублікували перелік закладів швидкого приготування, в яких, за інформацією районних адміністрацій, виявили порушення встановлених законодавством гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів (відсутність централізованого водопостачання та каналізування, та умов по дотриманню особистої гігієни працівників).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів