10 одиниць техніки подарує компанія Мілоан у період чорної п'ятниці своїм клієнтам

14:25 22 листопада 2021 р.

Фото до новини

Компанія Мілоан оголошує акцію “Чорний кавун” напередодні “чорної п’ятниці” та запрошує взяти в ній участь всіх своїх клієнтів.

Серед позичальників будуть розігруватись 10 одиниць техніки: електрочайник, пральна машина, смарт-годинник, телевізор, кавоварка та ще 5 неймовірних подарунків. Щоб випробувати удачу достатньо взяти кредит онлайн на Miloan.ua з 22 по 30 листопада 2021 року.

Умови акції “Чорний кавун”

Умови акції Мілоан досить прості. Щоб прийняти участь, не доведеться окремо проходити реєстрацію, чекати підтвердження чи виконувати якісь спеціальні дії. Достатньо просто оформити позику на картку і ви автоматично станете учасником розіграшу. 

Отримати кредитні кошти можуть всі, кому на момент звернення виповнилось 18 років. Ще одна обов'язкова умова — реєстрація та проживання на території України. 

Мілоан — це надійна кредитна компанія, перевірена часом. Сервіс працює вже більше 5 років, постійно вдосконалює свої послуги, завдяки чому регулярно отримує позитивні відгуки від клієнтів. До речі Мілоан не тільки займається видачею кредитів, а ще й допомагає інтернет-користувачам підвищувати рівень фінансової грамотності. Матеріали регулярно публікуються в блогах на офіційному сайті, а ще нещодавно компанія запустила спецпроект “Все що потрібно знати про кредити”, де розповідає про безпечні позики, дає корисні фінансові поради, пояснює складні терміни простими словами. 

Як оформити кредит в компанії Мілоан? 

В Мілоан можна взяти кошти на будь-які потреби. У вас зламався телефон чи терміново потрібні кошти на весільний подарунок подрузі — заходьте на сайт компанії, обирайте будь-яку суму від 500 до 20000 гривень, і чекайте 5-10 хвилин, поки гроші прийдуть на картку. Для нових клієнтів завжди діє знижена відсоткова ставка — 0,01% в день. Користуватися позикою можна в період від 1 до 30 днів. 

Якщо подаєте заявку вперше, вам знадобиться паспорт і код. При собі також слід мати банківську картку і телефон. До речі отримати кредит від Мілоан тепер можна отримати через застосунок: як зі смартфону на базі Android, так і з айфону. Процедура оформлення кредиту займе приблизно 10-15 хвилин, а якщо ви постійний клієнт, то десь 2-3 хвилини.

Що можна виграти в акції “Чорний кавун”?

Призовий фонд акції включає:

  • телевізор Samsung 43” або 13 000 грн;

  • смартфон Samsung Galaxy A32 або 8000 грн;

  • пральну машину Electrolux або 10000 грн;

  • навушники Marshall Mode II або 6000 грн;

  • смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini або 3000 грн;

  • блендер BOSCH MMB6141B або 3000 грн;

  • електрочайник Tefal або 3000 грн;

  • електротурку Gorenje або 1000 грн;

  • кавоварку крапельну PHILIPS або 2000 грн;

  • акустику JBL Flip.

Переможців буде обрано за допомогою сервісу random.org до 5 грудня 2021 року. Їхні імена будуть опубліковані у розділі “Акції” на сайті Мілоан.

Беріть участь в розіграші Мілоан і вигравайте! Нехай у цю “чорну п'ятницю” пощастить саме вам! 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів