10 львівських підприємств отримали дозвіл на реалізацію масок в аптеках

21:04 9 квітня 2020 р.

Фото до новини

Десять львівських компаній отримали дозвіл від Державної служби України з питань праці на введення в обіг засобів індивідуального захисту, зокрема масок, для продажу у аптеках.

Про це повідомила радниця міського голови Львова Вікторія Довжик, інформує пресслужба ЛМР.

«Вже 10 підприємств мають дозвіл від Держпраці на випуск масок. Ми зараз максимально повідомлятимемо мережі аптек та супермаркетів про те, що є можливість купувати маски від львівських виробників. Так, підприємства виготовляють їх з різної тканини, тому люди, які захочуть скористатися послугами наших виробників, матимуть широкий вибір.

Основна мета — забезпечити пропозицію різних масок захисних у місті Львові. Для того, щоб не було ажіотажного попиту та ситуацій, у яких неможливо купити маски.

Їх виготовляють, в першу чергу, для мешканців та працівників підприємств, які продовжують ходити на роботу, а також для різних категорій населення, які відвідують супермаркети й аптеки. Це повинен бути доступний у різному виді товар для всіх категорій мешканців Львова. Кожен зможе на свій смак і на свою кишеню їх придбати", — зазначила радниця міського голови Вікторія Довжик.

Загалом у Львові є 14 компаній, які самостійно виготовляють маски.

Нагадаємо, у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 87 осіб з COVID-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів