1 квітня у Львові стартує сезон відкритих літніх майданчиків

15:58 23 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vlaskor.net

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Адміністративно-технічне управління» завчасно нагадує, що літні майданчики повинні встановлюватися згідно із затвердженим паспортом та відповідати погодженому у цьому паспорті проекту, а також мати договір оренди конструктивних елементів благоустрою.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 березня, «Щоденному Львову»:

«З 1 квітня у Львові починають функціонувати відкриті літні майданчики. Тому КП «Адміністративно-технічне управління» завчасно нагадує, що вони повинні встановлюватися згідно із затвердженим паспортом та відповідати погодженому у цьому паспорті проекту, а також мати договір оренди конструктивних елементів благоустрою. Крім того, відкриті літні майданчики мають мати належний зовнішній вигляд, бути чисто прибраними та оснащеними урнами для сміття. Директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик розповів також:

«Із початком функціонування відкритих літніх майданчиків, наші працівники стежитимуть, аби вони встановлювались на законних підставах. У випадку, якщо вони будуть розміщені самовільно або ж не відповідатимуть погодженому проекту, і власник не робитиме жодних кроків, аби привести свою діяльність у правове поле, то його чекатимуть штрафні санкції у розмірі від 850 до 1700 грн.».

Нагадаємо, відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного господарства, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або без прив’язки до нього, функціонує у теплий період року з 1 квітня по 1 листопада і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів