Новини Львова (cтор. 5361)

Фото для новини

14:50 20 лютого 2017 р.

У Львові розпочалася міжнародна конференція військових правоохоронців

У понеділок, 20 лютого, у Львові відбувається третя міжнародна конференція підкомітету військової поліції багатонаціонального Об’єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування, яка триватиме до 24 лютого.

Ситуації

Фото для новини

14:20 20 лютого 2017 р.

Лісогоспи Львівщини наторгували понад два мільйони гривень

У Кам`янка-Бузькій відбулися регіональні аукціонні торги необробленими лісоматеріалами державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ).

Економіка

Фото для новини

13:40 20 лютого 2017 р.

Поляк позбувся в Краковці автівки

Прикордонники Мостиського загону не пропустили в пункті пропуску «Краківець» легковик «Пежо», який прямував в Україну під керуванням громадянина Польщі.

Кримінал

Фото для новини

13:30 20 лютого 2017 р.

ДПСУ оновила інформування про завантаженість прикордонних пунктів пропуску

На офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, на якому можна ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні.

Ситуації

Фото для новини

13:15 20 лютого 2017 р.

На фронті загинули двоє військових, – Міноборони

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще один – отримав поранення. Також встановлено факт смерті військовослужбовця, який позавчора зник безвісти».

Ситуації