Новини Львова (cтор. 6745)

Фото для новини

16:31 18 серпня 2015 р.

На Яворівському полігоні навчають правильному «сортуванню» поранених в АТО

Медик, та й будь-який військовослужбовець, який перебуває на полі бою, повинен вміти оцінити ситуацію та надавати допомогу тому, хто найбільше цього потребує. Саме цього зараз навчають американці своїх колег з Нацгвардії на Яворівському полігоні.

Медицина

Фото для новини

16:23 18 серпня 2015 р.

Поранення в АТО і в Другу світову – не ідентичні

Тоді, переважно, використовували стрілецьку зброю, зараз використовують важку артилерію, системи залпового реактивного вогню – «Град», «Ураган», «Смерч», «Точка У».

Медицина

Фото для новини

15:35 18 серпня 2015 р.

Американці під Львовом навчають українських військових надавати меддопомогу в стресових умовах

Про це сьогодні, 18 серпня, під час дискусії на тему «Особливості медичної допомоги військовослужбовцям: у мирний час і на війні. Досвід НАТО і України», яка відбулася у Львівському прес-клубі, сказав сержант, унтер-офіцер-медик ЗС США Браян Коцюруба.

Медицина

Фото для новини

13:10 18 серпня 2015 р.

Віктор Андрієнко й Василь Вірастюк привезли львівським прикордонникам фільм «Іван Сила» (відео, оновлено)

Володар титулу «Найсильніша людина світу 2004 року» наголосив: «Хлопці повинні знати і бачити, що їх пам`ятають та поважають ту нелегку роботу, яку їм доводиться виконувати на східних теренах України»

Культура

Фото для новини

13:05 18 серпня 2015 р.

Минулої доби в боях під Донецьком поліг один український військовий, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще одного було поранено. Ці втрати сили АТО понесли під Донецьком».

Політика

Фото для новини

12:15 18 серпня 2015 р.

Гендиректора «Міжнародного аеропорт «Львів» оберуть на конкурсній основі

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський прийняв рішення про оголошення конкурсного відбору для заміщення вакантної посади генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» як особливо важливого для економіки підприємства.

Економіка

Фото для новини

11:50 18 серпня 2015 р.

Росія зосередила на кордоні з Україною 50 тисяч військових, – Генштаб (відео, оновлено)

Спікер Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов пояснив у вівторок: «РФ намагається тиснути на українську сторону, яка зайняла принципову непоступливу позицію під час переговорів у Мінську».

Політика