Зенітник 24-ї механізованої бригади зі Львова Назар Барилко потребує допомоги своїх співгромадян (відео)

19:53 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Коштів на дорогий протез у родини Захисника Вітчизни немає, єдина надія – на небайдужих людей.


Відео: ТСН

12 жовтня свій 27-й день народження Назар Барилко відсвяткував на лікарняному ліжку в київському військовому шпиталі. А через два дні йому ампутували ногу – врятувати її не вдалося.

Утім, молодий хлопець не втрачає оптимізм і мріє про нову штучну кінцівку.За два тижні після поранення Назар Барилко вже всміхається. Ще донедавна, стікаючи кров'ю, думав, що не виживе.

Львів'янин Назар потрапив в АТО у третю хвилю мобілізації. «Забирали навіть тих, хто не служив в армії», – розповідає хлопець.

Новоспечений зенітник Барилко разом зі своїми побратимами з 24-ї бригади перебував на підкріпленні й біля містечка Щастя.

«Гради» до них долітали рідко, а ось диверсанти були частими гостями, розповідає військовий. Одну з таких зустрічей Назар запам'ятає надовго, вона назавжди змінила його життя.

Три кулі влучили хлопцю в стегно, зачепили артерію. Він втратив багато крові. Назару надали першу допомогу і доправили до Харкова. Звідти гелікоптером до Києва. Два дні в київському військовому шпиталі лікарі боролися за його ногу, але ії довелося ампутувати.

«В мене ще таке відчуття було, ще коли мене поранили, що буде в мене ампутація ноги. Мені, коли це лікарі сказали, я не мав такого страху, переживання. Мені було все одно, просто в мене так боліла нога, що я сам хотів, щоб її просто...», – каже Назар.

Зараз хлопця мучать сильні фантомні болі. Втім, про те, що сталося, не шкодує, каже Назар. Тільки переживає за батьків. Вони весь час поруч із сином. Вірять, у нього все буде добре.

Далі на Назара чекає тривала реабілітація і дороге протезування. До війни Барилко працював менеджером у сфері торгівлі, тепер хоче спробувати себе в чомусь новому. А ще мріє про сім'ю і дітей.

Для цього спочатку потрібно встати на ноги. Але грошей на дорогий протез у родини Назара немає. Єдина надія на небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк:

Номер картки: 4149 4978 1868 3759

Отримувач: Барилко Назар Михайлович.

Про це повідомила сьогодні, 28 жовтня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів