Завтра в селищі Рудному в Залізничному районі Львова подарують «айдарівцю» позашляховик

21:36 24 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Zaxid.net»

У прес-службі обласної ради повідомили «Щоденному Львову», що в неділю, 25 січня, о 14.00 на центральній площі смт Рудне місцева громада передасть позашляховик, який вона придбала для свого односельця Михайла Драгана – бійця батальйону«Айдар», котрий воює у місті Щастя.

У прес-службі обласної ради повідомили «Щоденному Львову», що в неділю, 25 січня, о 14.00 на центральній площі смт Рудне місцева громада передасть позашляховик, який вона придбала для свого односельця Михайла Драгана – бійця батальйону«Айдар», котрий воює у місті Щастя. «Боєць незабаром відбуде на подарованому односельцями автомобілі на передову. Зараз він перебуває вдома на лікуванні», – додають у повідомленні.

Як повідомляється на сторінці «Рудне» у Вікіпедії, «Рудне (Рудно) – селище міського типу Львівської області, підпорядковане Львівській міськраді, відноситься до Залізничного району Львова».

Своєю чергою, в інтернет-виданні «Zaxid.net» поінформували в повідомленні «Жителі Рудно з-під Львова подарували односельчанину автомобіль для АТО»:

«Жителі смт Рудно, що поблизу Львова, придбали позашляховик своєму односельцеві, бійцю батальйону«Айдар», який поїде на цьому автомобілі у Щастя Луганської області.

«Позашляховик – це УАЗ радянського виробництва. Він інакшого не хоче, бо каже, що йому потрібно легку машину, навіть не броньовану для того, щоб возити поранених», – розповіла «Zaxid.net» одна з волонтерів смт Рудно Ольга Тимик.

За її словами, автомобіль замовили у Луцьку. Він обійшовся місцевій громаді у 35 тис. грн. Зараз односельці бійця АТО збирають гроші на пальне в дорогу. У Луганську область «айдарівець» Михайло Драган поїде через Київ, де з госпіталю забере бойових побратимів, які лікувалися там після поранень.

Наразі майстри перевіряють справність купленого автомобіля, міняють зношені деталі. А в понеділок планують випровадити бійця, який вже одужав після поранення, в дорогу.

Волонтерка також додала, що у зоні АТО зараз перебуває шість бійців із Рудно. Ще понад 20 були на сході, але тепер приїхали додому на ротацію. Місцева громада допомагає їм із спорядженням, амуніцією та аптечками, які їм передають співвітчизники з Чикаго».

Про це повідомляється на сторінці інтернет-виданні «Zaxid.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів