Загони Самооборони Львова відновили нічні патрулювання вулиць міста

22:50 26 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Західна інформаційна корпорація

Про це повідомив у суботу її координатор координатор Валерій Веремчук.

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 26 липня, в повідомленні «Самооборона відновила нічне патрулювання вулиць Львова»:

«Загони Самооборони Львова відновили нічні патрулювання вулиць міста. Із 23 липня добровольці впродовж ночі забезпечують парвопорядок на Сихові та у Залізничному районі Львова. Про це у коментарі «Zaxid.net» повідомив координатор Самооборони Львова Валерій Веремчук.

«Щовечора з 22;00 по 08:00 ранку щонайменше чотири самооборонці заступають на нічне патрулювання вулиць у мікрорайоні Сихів та у Залізничному районі Львова. Працюють добровольці у тісній співпраці із правоохоронцями», – розповів Валерій Веремчук.

Він також додав, що найближчим часом Самооброна Львова планує відновити практику нічних патрулювань і у решті районів нашого міста. Як повідомляв «Zaxid.net», 26 липня мешканці Сихова звернулись до міської влади з проханням посприяти у відновленні патрульних загонів добровольців, які могли б охороняти правопорядок у Львові разом із парвоохоронними органами міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів