З порядку денного сесії ЛМР зняли 35 питань

14:19 20 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук, Гал-інфо

Сьогодні з порядку денного пленарного засідання сесії міської ради було вилучено 35 питань.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Як зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова, ці питання були належним чином підготовлені. Люди чекають вирішення питань, але чомусь депутати вже не вперше їх переносять.

Також дискусію викликало питання вето міського голови щодо надання земельної ділянки на вул Скрипника. Як пояснив міський голова, місто пропонує виділити ділянку за вказаною адресою комунальному підприємству, яке потім має укласти угоди з працівниками ринку «Санта-Барбара» на здійснення ними там торгівлі.

«Сьогодні під час пленарного засідання сесії міської ради, безперечно, всіх обурив той факт, що депутати міської ради не захотіли розглядати більше 30 питань, які підготовлені. Це людські питання, вони їх перенесли. Це робиться вже не перший раз.

Також дискусійним було питання про ринок «Санта-Барбара». Є рішення перенести цей ринок. Є запропонована ділянка. Щоб це було можливо, відповідно до чинного законодавства, ми її пропонуємо оформити на комунальне підприємство і укласти з людьми угоди, щоб там організувати торгівлю. Але на минулому пленарному засідання колеги-депутати чомусь запропонували, щоб приватна фірма, де є декілька засновників, отримала ділянку, що суперечить чинному законодавству. Бо вільна земельна ділянка може надаватись тільки комунальним підприємствам, або державним органам. Тому ухвала була заветована.

Депутати сьогодні вето не подолали. Ми знов будемо виносити ухвалу про те, щоб ділянку надати на комунальне підприємство і будемо паралельно працювати з юридично правильно оформленими угодами оренди для тих людей, які будуть там проводити торгівлю, щоб захистити людей. У нас такого на сесії ще не було, щоб з голосу депутати пропонували надати землю – півгектара – фірмі, засновників якої ніхто не знає. Це поза межами здорового глузду», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів