Виконком Львіської міськради погодив орієнтовні вартості санітарного прибирання міста

17:10 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, виконавчий комітет ЛМР погодив прогнозовані вартості закупівель районними адміністраціями послуг з санітарного прибирання територій районів у 2015 році.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що сьогодні, 19 грудня, виконавчий комітет ЛМР погодив прогнозовані вартості закупівель районними адміністраціями послуг з санітарного прибирання територій районів у 2015 році. У повідомленні також конкретизують:

«Відтак, прогнозовані вартості закупівель послуг з санітарного прибирання території Галицького району – 18 млн 35 тис. грн, Залізничного району – 13 млн 989 тис. грн, Личаківського району – 17 млн 9 тис. грн, Сихівського району – 13 млн 830 тис. грн, Франківського району – 13 млн 322 тис. грн, Шевченківського району – 11 млн 202 тис.грн. Районні адміністрації мають провести процедури державних закупівель на закупівлю послуг з  санітарного прибирання, за результатами яких укласти відповідні угоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів