Водії громадського транспорту у Львові отримають 700 пляшок води

16:20 17 серпня 2017 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 18 серпня, у Львові проведуть акцію «Твій баланс води – життя на дорозі».

Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «У межах цього проекту водіїв громадського транспорту, що обслуговують Львів, буде забезпечено питною водою. Реалізація заходу запланована у п’ятницю, 18 серпня, під час випуску автобусів на маршрут. У цей день у Львівській області синоптики прогнозують 31 градус вище нуля і вологість повітря 94%. Планують охопити весь громадський транспорт міста – автобуси, тролейбуси, трамваї. Воду надає ПАТ «Оболонь» на безкоштовній основі».

Голова громадської організації «За Якісний транспорт» Святослав Товстига зазначив: «Основна мета цього проекту – нагадати нашим водіям, що потрібно вживати велику кількість рідини та дбати за власне здоров’я, бо дбаючи за власне здоров’я, водій дбає про безпеку транспорту. Під час проекту буде роздано 700 пляшок води, зокрема в трамваях, тролейбусах та у всіх міських автотранспортних підприємствах. Реалізувати проект плануємо завтра, починаючи з 5.00 до 7.00. Захід реалізовано завдяки ПАТ «Оболонь», яка на безкоштовній основі надали воду, а ми зі своєї сторони розробили брошури, у яких буде вказано скільки потрібно вживати води водієві при високій температурі».

Святослав Товстига запевнив також: «Цей проект є лише початком: з вересня спільно з соціальною ініціативою «Хтось не зробить» при УГКЦ плануємо зробити тренінги по безпеці в транспорті з водіями у межах введення електронного квитка. Водії будуть проходити навчання як користуватись ним; також будуть проведені тренінги для водіїв з питань безпеки, у які включатимуть психологію, правила дорожнього руху тощо».

«Організує акцію «Твій баланс води – життя на дорозі» громадська організація «За Якісний Транспорт» за підтримки ПАТ «Оболонь». Партнери заходу – Соціальна ініціатива УГКЦ «Хтось не зробить» та управління транспорту ЛМР», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів