«Візз Ейр Україна» відклала відкриття своїх маршрутів зі Львова

20:10 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Petru Dimoff / planespotters.net

Як пояснили в середу в авіакомпанії, «до того часу, поки не нормалізується ситуація на ринку».

Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» відклала відкриття львівської бази, яке було заплановане на 30 квітня, та шість нових маршрутів із цього міста. Про це, як передає сьогодні, 16 квітня, «Укрінформ», йдеться у повідомленні прес-служби Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

«Візз Ейр Україна» сьогодні оголосила про нові зміни у своїй маршрутній мережі та потужностях у зв'язку зі збереженням низького попиту на авіаподорожі вз України та девальвацією гривні. Відкриття львівської бази авіакомпанії, заплановане на 30 квітня 2014 року, відкладене до того часу, поки не нормалізується ситуація на ринку», – зазначається в повідомленні.

Як наслідок, відкриття 6 нових маршрутів зі Львова до Барселони (Жирона), Неаполя, Кутаїсі, Тель-Авіва, Риму (Ф'юмічіно) та Валенсії тимчасово призупинене. Рейси до Дортмунда, Мілана та Венеції (Тревізо) будуть виконуватися.

У «Візз Ейр Україна» поінформували про призупинення виконання рейсів на двох маршрутах із Києва – до Софії і Вільнюса, та на маршруті «Харків – Кутаїсі». Таким чином, з 30 квітня рейси будуть виконуватися за 16 напрямками.

Представники авіакомпанії обіцяють пасажирам, які вже придбали квитки на скасовані рейси, повне повернення коштів.

Довідка: «Візз Ейр Україна» – бюджетна авіакомпанія, заснована 2008 року групою Wizz Air для виходу на український ринок. Здійснює міжнародні рейси з Києва, Львова, Донецька та Харкова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів