Віце-прем’єр не побачив у Львові ознак надзвичайної ситуації

12:20 21 червня 2017 р.

Геннадій Зубко запевнив: «Наразі надзвичайної ситуації у Львові немає. Водночас, креативна й інноваційна громада міста потребує допомоги.

Віце-прем’єр і міністр регіонального, розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив у рамках робочої поїздки до Львова: «Сьогодні у Львові маємо напрацювати антикризову маршрутну карту, визначити людські і технічні ресурси, відповідальних і час, потрібний для вирішення проблеми сміття у місті. Держава завжди приходить громадам на допомогу, якщо є надзвичайна ситуація. Так було в Авдіївціта Балаклеї. І так буде завжди, якщо люди потребуватимуть допомоги».

Урядовець також запевнив: «Але наразі надзвичайної ситуації у Львові не має. Водночас, креативна й інноваційна громада міста потребує допомоги. І ми разом здатні вирішити цю проблему».

Геннадій Зубко також наголосив: «Із цього питання потрібно прибрати політичний піар. «Це – господарське питання, яке потрібно вирішувати з управлінським досвідом».

Про це повідомили в середу на «Урядовому порталі», де також нагадали, що сьогодні, 21 червня, у Львові під головуванням віце-прем’єра міністра й регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України відбудеться нарада за участі керівництва профільних міністерств та відомств щодо впорядкування питань поводження з твердими побутовими відходами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів