Відсьогодні зі Львова й до нього знову курсуватиме «Hyundai»

11:12 6 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Про це повідомили у вівторок в «Укрзалізниці».

У її сьогоднішньому повідомленні «Поїзд Інтерсіті+ виробництва Hyundai Rotem повернувся на маршрут Дарниця – Київ – Львів» йдеться:

«Зі 6 травня відновлено курсування денного швидкісного поїзда № 169/170 сполученням Дарниця – Київ – Львів виробництва компанії «Hyundai Rotem». Із Дарниці він відправляється згідно з діючим графіком о 17:01 із зупинкою на станції Київ-Пасажирський о 17:14-17:26.

До Львова електропоїзд прибуватиме о 22:20. Зворотно зі Львова поїзд Інтерсіті + вирушає о 5:50 із зупинкою на станції Київ-Пасажирський і прибуває на станцію Дарниця об 11:14.

Нагадаємо, що 29 квітня поїзд № 156/155 Інтерсіті + повернувся на маршрут Київ-Харків-Київ. Модернізація решти 8 електропоїздів виробництва «Hyundai Rotem», яка здійснюється за рахунок виробника в рамках гарантійного обслуговування за участю спеціалістів компанії «Hyundai Rotem», Української залізничної швидкісної компанії та Укрзалізниці, триває.

Модернізацію усіх електропоїздів та їх повернення на маршрути планується закінчити до кінця липня поточного року.

«Укрзалізниця», Українська залізнична швидкісна компанія та «Hyundai Rotem» просять вибачення у пасажирів за тривалу перерву в роботі електропоїздів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів