Відсьогодні на вулиці Петлюри у Львові ремонтують тротуар

12:34 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Міський голова Андрій Садовийанонсував: «Ми цього року плануємо дуже великий об’єм робіт провести по хідниках і дворах».

Відсьогодні на ділянці вулиці Петлюри від вулиці Любінської до вулиці Кульчицької розпочали ремонтувати тротуар площею близько двох тисяч квадратних метрів. Роботи триватимуть орієнтовно впродовж п’яти тижнів.

На цій ділянці від вулиці Любінської вже відремонтували дорожнє покриття. Площа відремонтованої ділянки дороги – близько семи тисяч квадратних метрів.

Роботи виконувала компанія «ШРБУ-65», замовник – Залізнична районна адміністрація.

Сьогодні роботи на вулиці Петлюри оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, який зазначив:

«Залізничний район цього року має з бюджету 5,5 млн. грн на ремонти доріг і 7 млн. грн – на хідники, на замощення дворів. Це те, на що раніше бракувало грошей.

Завжди ми говорили про дороги, а більшість мешканців ходять пішки. Ми цього року плануємо дуже великий об’єм робіт провести по хідниках і дворах, йдемо ближче до людей, до будинків.

Приємно, коли долучаються підприємці та допомагають. Це воля підприємця, але біля кожного магазину має бути порядок. Роботи багато, погода дає можливість, тому працює по усіх районах нашого міста». 

Також на вулиці Петлюри відновлюватимуть сквер. Зокрема, у сквері заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. 

Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу передбачено 200 тисяч грн.

На сьогодні на території району також виконано капітальний ремонт тротуарів площею 3100 квадратних метрів на вулицях Кульчицької; Сигнівка, 52; Городоцька, 128-138 – на суму 1485 тисяч грн. Проведено ремонт дорожнього покриття вулиць Петлюри й Садової площею близько 7000 квадратних метрів.

Ремонтні роботи проводяться за такими адресами: вулиця Патона 2/3, 2/6, 12; вулицця Садова, 25а; вулицця Калнишевського. Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,5 млн. грн. 

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів