Учасники зборів на Львівщині практикувалися протидіяти загрозам на військових об’єктах

11:40 23 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

На базі одного з підрозділів повітряного командування «Захід» на Львівщині відбулися інструкторські заняття з утриманню специфічних військових об’єктів.

Про це повідомили в міністерстві оборони України , де також поінформували: «До зборів були залучені заступники командирів, які відповідають за зберігання зброї, боєприпасів та вибухопожежонебезпечних виробів. У ході занять були відпрацьовані питання утримання та організації зберігання зброї, боєприпасів та засобів ураження й розглянуті особливості зберігання паливо-мастильних матеріалів та іншого майна у військових частинах Повітряних Сил, проаналізовано ефективність дій особового складу варти та патрулів, а також чергового підрозділу по відбиттю нападу диверсійно-розвідувальної групи, також проведено аналіз протипожежного захисту місць зберігання зброї та боєприпасів».

«Питання організації заходів та порядок посилення охорони та оборони військової частини були розглянуті на практичному прикладі: визначеним особовим складом продемонстровано дії протидиверсійного резерву та протидія безпілотним літальним апаратам. Силами пожежного розрахунку підрозділу з залученням представників ДСНС продемонстровано показове гасіння пожежі на потенційно небезпечних об’єктах військових частин та ліквідації її наслідків», – розповіли також у Міноборони.

Один з організаторів заняття, начальник однієї зі служб логістики Повітряного командування «Захід», підполковник Олег Баранов, підсумував: «Щодо актуальності занять: якими б небезпечними не були до нас виклики часу, готовність військових до подібних форс-мажорних обставин повинна бути безумовною і постійною — це питання не тільки безпеки військових об’єктів, а й безпеки місцевого населення, за яку ми теж відповідаємо.

Про це повідомили в прес-службі міністерствв оборони України, де також опублікували фоторепортаж з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів