У Жовківському районі вже завершили реконнструкцію семи об’єктів

14:30 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За словами начальника управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики ЛОДА Валентини Москаленко, на 31 об’єкті в Жовківському районі роботи ще тривають.

«У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку в Жовківському районі з різних джерел передбачено 21 мільйон 154 тисяч гривень на 38 об’єктів», – повідомила начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Валентина Москаленко. Про це поінформували сьогодні, 29 серпня, в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

«Станом на 29 серпня завершено роботи на семи об’єктах, на 31 – роботи тривають. Зокрема, реконструйовано вуличне освітлення в селі Перемивки, влаштовано вбиральні в загальноосвітній середній школі в селі Великий Дорошів, замінено віконні та дверні блоки на металопластикові вікна та двері з енергозберігаючими склопакетами будівлі Замківської загальноосвітньої середньої школт

У 2016 році на Львівщині на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку буде направлено рекордну суму коштів – більше 600 мільйон гривень, що на 30% більше, ніж попереднього року. Це – кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів