У Шевченківському районі Львова відремонтують дороги, тротуари й двори на 14 млн. грн

09:50 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для проведення в 2015 році в Шевченківському районі робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у міському бюджеті передбачено 14 млн. грн.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 3 березня, «Щоденному Львову», що для проведення в 2015 році в Шевченківському районі робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у міському бюджеті передбачено 14 млн. грн. У повідомленні також конкретизують: 

«Так, у міському бюджеті передбачено 6 млн гривень на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн. грн – на ремонт тротуарів, а 3 млн. грн – на дворові території. Начальник відділу коммунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга розповів також:

«Планується великий обсяг поточних ремонтних робіт, тобто на певних ділянках, та ліквідація тріщин дорожнього покриття. Зокрема, ремонтн роботи заплановано провести на вулицях Шевченка, Брюховицька, Торф'яна, Збоїще, Миколайчука, Грінченка, Варшавська, Липинського, Замарстинівська, Хмельницького, Золота Сорочинська, Хімічна, Щурата, Плугова. 

Цього року будемо продовжувати ремонти тротуарів, які розпочали минулого року. Зокрема, на вулицях Золота, Мазепи, 11а – 13а, Лінкольна, 45-47, Юрія Липи на ділянці від вулиці Панча до дитячого садка, Панча від будинку №62 до вулиці Варшавської, частині Полтвяної, частині Топольної, Величковського-Прилбицькій. Більше орієнтуємося на ремонт тротуарів, де є садочки, школи, тобто, на ділянках, де є рух та скупчення людей. Також заплановано відремонтувати внутрішні двори на вулиці Грекова, 8, на вулиці Окунеського, 1 та на вулиці Мазепи ні ділянці від будинку №23 до вулиці Орлика».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів