У прес-центрі АТО підтвердили виведення десантників зі Львова і нацгвардійців з 32-го блокпосту (відео)

09:42 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У штабі керівництва антитерористичною операцією повідомили в вівторок, що українські військові без втрат відбили атаку бойовиків під Талаковкою.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 жовтня: «Особовий склад 32 блокпосту, що виконував завдання в районі населеного пункту Сміле, перемістився на визначені рубежі. Підрозділи Національної гвардії України та Збройних Сил України, на техніці, здійснивши марш під прикриттям сил АТО, без втрат, зосередились в безпечному місці».

«Вночі неконтрольовані збройні формування обстріляли наші позиції в районі Донецького аеропорту, поблизу Дебальцевого та на півдні зони АТО – розповіли також у прес-центрі АТО. – В районі Талаковки намагались штурмувати один з підрозділів сил АТО. Атака бойовиків відбита, втрат серед українських військових в цьому бою немає.

Вогнем у відповідь українські військовослужбовці знищили один танк та один автомобіль, у бойовиків є втрати у живій силі».

Про це повідомляється сьогодніна сторінці в прес-центрі АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», львівські десантники та вінницькі гвардійці вийшли з оточення на 32-му блокпосту, військові 80-ї окремої аеромобільної бригади повідомили в понеділок, що направляються до місця постійної дислокації з амуніцією та всією боєздатною технікою за наказом командування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів