У Львові знайшли на місці вибуху боєприпаси

21:20 6 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Міський голова запевнив, що небезпеки для будинку №4б на вулиці Грінченка та мешканців більше немає.

Начальник прес-служби (відділу комунікації) Львівського обласного управління Світлана Добровольська повідомили сьогодні, 6 листопада, що причиною вибуху в багатоповерховому будинку №4б на вулиці Грінченка у Львові точно став не газ.  За її словами, в квартирі, де стався вибух, виявлені частини боєприпасів часів Другої світової війни, а пошкоджені в будинку №4б на вулиці Грінченка перекриття четвертого й шостого поверхів.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що небезпеки ані для цього будинку, ані для його жителів загрози немає, відтак, питання про відселення постраждалого будинку не розглядалося. Про це повідомили сьогодні, 6 листопада, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

В агенції Укрінформ також цитують сказане з цього приводу міським головою. Зокрема він повідомив: «Я думаю, що це військова амуніція або граната, тому що цей чоловік мав схильність до збору подібних артефактів.  Зараз наше завдання – щоб життєдіяльність цього будинку була відновлена, як раніше. Люди вийшли на вулицю частково, але я думаю, що не буде ніяких проблем, вони зможуть ночувати в своїх квартирах, а ми разом з рятувальниками і поліцією зараз будемо опрацьовувати можливість, щоб як можна швидше відновити електропостачання даного будинку».

Як інформував «Щоденний Львів», у багатоповерховому житловому будинку на вулиці Грінченка стався вибух у квартирі, внаслідок якого загинув її мешканець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів