Вибух у будинку на вулиці Грінченка

20:36 6 листопада 2016 р.

Фото до новини

Є значні руйнації і одна жертва.

У групі «Варта-1» у «Фейсбуці» про цю вечірню подію в неділю написали так: «На Грінченка 4Б пролунав вибухнув, ймовірно, газ в квартирі на п'ятому поверсі – не підтверджено!

Грінченка 4б, перший під'їїзд. Кажуть одна людина померла (тіло знайдено – 33 роки), можливо, що то не газ вибухнув, експерти після пожежників будуть розбиратися. 

Будьте обережні, воду лиють з вікон, затопило кілька поверхів. Повідомили, що можливий обвал стелі.

Зненеса міжкімнатна перегеродка, пошкоджена підлога. Кажуть, що дірка, чи то тріщини, чи навіть прогнута стеля до четвертого поверху. Факт той, що церез цю дірку тече гаряча вода, чоловік і жінка з четвертого поверху тазиками виливають гарячу воду через балкон.

Можливо, це пошкоджені труби центрального опалення. На асфальті перед будинокм, крім численних дрібних осколків скла, лежить фрагмент віконної рами. Зараз в будинку вимкнули світло. Хочеться відзначити оперативність пожежної та медичних бригад – приїхали десь за три хвилини після вибуху. Згодом прибули три поліціянти та аварійна газова».

На сайті ДСНС у Львівській області про цю подію поки що немає повідомлення.

О 20.47 зреагувала прес-служба ЛМР: «Як повідомили в Шевченківській районній адміністрації, на вулиці Грінченка у багатоповерховому житловому будинку стався вибух в квартирі. Загинув мешканець. Всі служби працюють на місці, причини події з`ясовують. 

«За попередніми даними, надзвичайна ситуація сталась у квартирі в результаті вибуху стороннього предмету. Загинула людина. Загрози обвалу нема. Хвилею вибуху в квартирі вирвало батареї. У цей будинок тимчасово припинено постачання води, електроенергії. На місці працюють всі служби», – зазначив голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів