У Львові визначили й нагородили кращого двірника

14:15 16 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Кращим двірником Львова став за результатами голосування у «Facebook» Мирослав Новоставський.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 16 березня: «З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня, ЛМР оголосила конкурс на кращого двірника міста Львова, який тривав з 7 березня до 14 березня. Голосування відбувалося на «Facebook» сторінці «Гаряча лінія міста Львова».

«На звання кращого двірника претендували більше 100 кандидатів. Переможцем конкурсу став Мирослав Новоставський – двірник ЛКП «Південне», за якого проголосувало 130 осіб. Сьогодні він отримав нагороду від громади Львова. Також відзначено ще п’ятьох двірників в інших районах, і шістьох працівників робітничих професій», – поінформували також у міськраді.

«Міський голова Львова Андрій Садовий вручив переможцю конкурсу подяку від громади міста та сертифікат на автобусний тур «Вікенд в Європі: Краків, Прага, Відень та Будапешт» на двох осіб. Також Мирослав Новоставський отримає грошову премію в розмірі місячного посадового окладу», – повідомили також у міськраді.

Більше інформації – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів