У Львові внаслідок пожежі госпіталізовано трьох людей, серед них – двоє дітей (відео)

10:10 28 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління ДСНС, займання виникло в електрощитовій на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку №9 на вулиці Липова Алея.


У прес-службі обласного управління ДСНС повідомили в сьогодні, 28 вересня, що вчора, в суботу, о 20:21 до його оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Липова Алея, 9 у Львові. Займання виникло в електрощитовій на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

За вказаною адресою негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. На момент прибуття рятувальників, сходова клітина та під’їзд були повністю заповнені димом.

Одночасно з гасінням пожежі проводилась термінова евакуація мешканців. Рятувальники вивели на свіже повітря із задимленого середовища 32 мешканці. Врятували із задимлених приміщень 13 людей, серед яких немовля.

Уннаслідок пожежі до лікувальних закладів потрапило 3 людини, серед них 2 дітей: 8-мирічна дитина та немовля віком 11 днів. Потерпілих у стані різного ступеня важкості госпіталізовано до лікарень міста.

Завдяки злагодженим діям особового складу рятувальників, пожежа ліквідована о 20:58. На місці події працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки і 27 чоловік особового складу ДСНС України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів