У Львові внаслідок ДТП постраждали 19 людей

12:50 23 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Керівник міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб уточнив наслідки дорожньо-транспортниої пригодм на вулиці Зеленій.

У прес-службі міськради уточнили в неділю, 23 жовтня, що до міських лікарень Львова були доставлені 19 постраждалих унаслідок ДТП автобуса маршруту №252 «Романів-Львів» на вулиці Зеленій. Керівник міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб повідомив: «До наших лікарень доставлено 19 осіб. Зокрема, дванадцятьох – у 8-му лікарню, п’ятьох – у лікарню на вулиці Миколайчука, а двох – в дитячу лікарню на вулицю Орлика».

За словами Володимира Зуба, 17-річного хлопця госпіталізували в лікарню на вулицю Орлика з переломом великогомілкової кістки з незначним зміщенням. Керівник міського управління охорони здоров'я конкретизував: «Зараз проводиться фіксація, госпіталізується в травматологічне відділення. Дівчинка 16 років, поступила з кровотечею в ділянці гомілки. Зараз проводиться ревізія рани».

За словами Володимира Зуба, у 8-му лікарню госпіталізували 10 постраждалих, з них двом проводять операції, їх травми важкі, ще двоє лікуються амбулаторно. Натомість у лікарню на вулиці Миколайчука госпіталізовано двох постраждалих, ще двоє зараз проходять там обстеження, а один лікуватиметься – амбулаторно.

Як інформував «ЩЛ», у Львові врізався в дерево автобус.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів