У Львові тривають Дні цивільного захисту

11:55 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України

Рятувальники сподіваються, що отримані студентами й педагогами теоретичні і практичні знання стануть у нагоді та допоможуть врятувати не одне життя

У четвер, 27 квітня у відокремленому структурному підрозділі Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» фахівці Сихівського районного відділу ГУ ДСНС у Львівській області спільно з навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели показовий День цивільного захисту. До участі у ньому також долучилися керівники та педагогічний склад освітнього закладу.

Згідно з планом проведення, День цивільного захисту розпочався з виступу керівника коледжу, який подякував усім присутнім за організацію такого заходу. Крім того, з нагоди 31-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, він нагадав усім присутнім про страшні наслідки цієї трагедії та неоціненну роль рятувальників у приборканні вогняної стихії.

Учасники заходу розповідали студентам та педагогічному складу коледжу про важливі аспекти цивільного захисту у навчальних закладах та практичного впровадження цих вимог в освітньому процесі. У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України дійшли висновку, що практичні тренування були організовані та проведені на високому рівні 

Найочікуванішим елементом навчань стали практичні заняття з евакуації для студентів та викладачів  за сигналом «Увага всім!». Усі, хто знаходились в приміщенні коледжу, мали оперативно його покинути.  

Крім того, фахівці ДСНС продемонстрували, як користуватися вогнегасником. З його допомогою вдалося ліквідувати умовну пожежу у подвір’ї навчального закладу.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також опублікували фоторепортаж з місця події й запевнили: «Високий рівень підготовки і знань продемонстрували студенти та педагоги. Рятувальники сподіваються, що отримані теоретичні і практичні знання стануть у нагоді та допоможуть врятувати не одне життя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів