У Львові проведуть суцільну дератизацію

10:00 29 вересня 2016 р.

Гризунів знищуватимуть у всіх житлових будинках у присутності комунальників.

З 10 жовтня до 18 лиспопада на території Львові  проведуть осінню суцільну одномоментну дератизацію. Для її проведення  використовуватимуть антикоагулянти третьої-четвертої групи, які не є шкідливими для домашніх тварин. Причому дератизацію проводитимуть у всіх житлових будинках Львова в присутності комунальників. Акт виконання робіт засвідчують у присутності двох-трьох мешканців будинку.

З питань організації та проведення суцільної дератизації можна звертатися в районні відділи профілактичної дезінфекції: у Галицькому й Сихівському районах – за телефоном 271-20-82, у Франківському за телефоном– 238-28-27, у Залізничному– за телефоном 292-63-14, у Шевченківському– за телефоном 272-70-86; у Личаківському– за телефоном 275-90-01.

Про це повідомили сьогодні, 29 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали, що суцільна одномоментна дератизація проводиться двічі на рік – навесні та восени, що не дає можливості щурам масово розмножуватися і поширювати інфекційні хвороби (лептоспіроз, туляремію, які є небезпечними для людини).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів