У Львові ліквідували пожежу в парку «Горіховий гай»

16:00 29 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Упродовж доби вогнеборці двічі гасили на Львівщині займання в екосистемах.

Зокрема, 28 червня о 12:39 виникла пожежа на території сміттєзвалища урочищі Гроби, в місті Миколаєві. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники та о 14:49 ліквідували займання. Внаслідок пожежі знищено сміття на площі 20 кв. м.

Того ж дня о 14:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території парку «Горіховий гай» на вулиці Володимира Великого у Львові. Займання виникло в очереті. О 15:17 пожежу ліквідували. Вогнем знищено очерет на площі 10 кв. м.

Відтак у Львіському обласному управління Державної служби з надзвичайних ситуацій закликають мешканців бути уважними та обережними під час відпочинку на природі, чи під час ведення господарських робіт. Рятувальники наголошують: «Ваша необачність може спричинити до виникнення пожежі та загрози населенню. Будьте свідомими!».

Про це повідомили сьогодні, 29 червня, в прес-службі Львіського обласного управління ДСНС, де також розповіли в понеділок:

«28 червня о 06:07 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Наварія Пустомитівського району. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив частину даху будівлі.

Через сильне задимлення вогнеборці приборкували займання в апаратах захисту органів дихання. Пожежу локалізували о 06:45 та повністю ліквідували о 06:57.

Унаслідок горіння знищено дах на площі 39 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 12 кв. м та пошкоджено перекриття на площі 40 кв. м. До ліквідації займання залучили 8 вогнеборців та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини події встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів