У Львові ліквідували пожежу в дев’ятиповерхівці

15:05 2 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Вогнеборці врятували життя літньому власнику квартири.

«2 травня о 11:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на вулиці Володимира Великого, 46 у Львові», – повідомили сьогодні, 2 травня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«Займання виникло на кухні у квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Дим із помешкання помітили сусіди, які й викликали вогнеборців. 

Уже за шість хвилин на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ.  На момент пожежі в квартирі перебував власник 1926 року народження. Через сильну захаращеність помешкання речами побутового вжитку та побутовим сміттям, пожежа спровокувала інтенсивне виділення токсичних продуктів горіння. 

Літній чоловік не міг самостійно покинути задимлену квартиру та потребував допомоги. Кожна хвилини перебування у такому середовищі могла спричинити загибель старенького. Рятувальники ДПРЧ-4 Володимир Похмурський та Сергій Семенюк оперативно зайшли до помешкання й винесли дідуся на руках із задимленого приміщення на вулицю. Далі його передали медикам для надання подальшої допомоги. 

Пожежу речей домашнього вжитку на площі двох квадратних метрів вогнеборці ліквідували о 11:26 за допомогою підручних засобів.  Власник квартири отримав отруєння продуктами горіння та госпіталізований в Львівську обласну клінічну лікарню.  Обставини події та причин и виникнення пожежі встановлюються».

Про це повідомили сьогодні, 2 травня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів