У Львові ліквідували пожежі на двох вулицях

10:15 7 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Вогнеборці врятували в неділю вночі 28 людей.

«7 лютого о 04:30 виникла пожежа під сходовою кліткою на першому поверсі шестиповерхового житлового будинку на вулиці Саксаганського у Львові. Потерпілих немає. Вогнем знищено сміття на площі 10 квадратних метрів, дерев’яні двері в підвал, пошкоджено вхідні двері та двері вестибюлю на першому поверсі, закопчено стіни з першого по другий поверх. Пожежу локалізовано о 04:58, ліквідовано о 05:10 силами пожежних підрозділів від ГУ ДСНС України у Львівській області. Під час гасіння пожежі врятовано 22 особи, серед них – семеро дітей. З будинку було тимчасово евакуйовано сімох осіб, серед них – одна дитину», – повідомили сьогодні, 7 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«7 лютого о 06:10 виникла пожежа в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Любинській у Львові. Загиблих немає. Внаслідок пожежі, попередньо, отруїлись продуктами горіння шестеро осіб, серед них – дві дитини: 2000 року народження, яких госпіталізовано до Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Дорослі жителі будинку від госпіталізації відмовилися. Вогнем знищено речі домашнього вжитку у двох кімнатах квартири. Пожежу локалізовано о 06:32, ліквідовано о 06:51 силами пожежних підрозділів від ГУ ДСНС України у Львівській області. Під час гасіння пожежі врятовано шістьох осіб, серед них – одна дитину. З будинку було тимчасово евакуйовано 14 осіб, серед них – дві дитини». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів