У Львові каналізують мікрорайон «Стара Левандівка»

14:32 21 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: yp.lviv.ua

У січні розпочалися роботи з каналізування мікрорайону «Стара Левандівка».

Про це повідомили в понеділок, 21 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Тут планують прокласти колектори на вулицях На Чвертях, Загородній, Пропелерній, Моторній, Чижевського, Чечета, Каганця, Мацієвича та Олесницького. Перша черга будівництва передбачає прокладання понад 600 погонних метрів трубопроводу діаметром 800 міліметрів на вулиці На Чвертях».

Головний інженер «Львівводоканалу» Анатолій Шимоняк зазначив: «Цей мікрорайон вже віддавна має проблеми з каналізацією, оскільки тут взагалі відсутній міський колектор, а ті трубопроводи, які є – прокладені мешканцями без проекту з грубими порушеннями будівельних норм, на глибині 0,5 мнтра, й не можуть належно експлуатуватися. Минулоріч за кошти міста ми виготовили проект каналізування цього мікрорайону».

«Проект має свої особливості. Зокрема самопливна каналізація тут буде влаштована на глибині близько семи метрів, що значно ускладнює процес будівництва, – поінформували також Анатолій Шимоняк. – Однак ми докладемо максимум зусиль, щоб завершити всі роботи у передбачений проектом термін»

«Основний об’єм ремонтних та будівельних робіт виконуватиметься у 2019 році на перехідних об’єктах, які були розпочаті торік – на вулицях Подолинського й Тарасівська (тетя черга) й Козацькій та бічних від неї й в районі вулиць Старознесенської та Балкової, а також на вулиці Старознесенській (до вулиці Богданівської). На вулиці Бойчука триватиме прокладання каналізаційного колектора», – розповіли також у ЛМР.

«Мережі водопостачання та водовідведення прокладатимуть на вулицях Яловець, Буковій і Винниківській та в районі вулиць Яновського, Прилбицької й Бажана. Реконструкція водопровідних мереж триватиме на вулицях Наступальній і Генерала Кравса, на вулиці Лодія (від на вулиці Тракт Глинянський до на вулиці Наступальної), на вулицях Козацькій і Яричівській, Старознесенській і Богданівській, Польовій і Старознесенській, Балковій і Ковельській, На Чвертях і Запольської. На вулиці Мельничука реконструюють водопровідно-каналізаційні мережі», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів