У Львові й Червонограді вогнеборці рятували жінок

22:45 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pravda.lutsk.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Львові вогнеборці врятували жінку під час пожежі, а в Червонограді – від самогубства.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформують сьогодні, 26 січня, в повідомленні «Львів: вогнеборці врятували під час пожежі жінку»:

«25 січня о 11:02 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Широкій, 73 у Львові. 

На момент події у квартирі перебувала власниця, 1964 року народження. Внаслідок токсичної дії продуктів горіння, жінка втратила свідомість. Вогнеборці одягнули на жінку кисневу маску та винесли із задимленого приміщення.

О 11:27 фахівці ДСНС, працюючи в апаратах захисту органів дихання, ліквідували займання. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 1,5 кв. м та стіни на площі 20 кв. м.

Травмовану власницю з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню. Причина займання встановлюється».

Натомість у повідомленні «Червоноград: місцевий вогнеборець врятував жінку, яка намагалася покінчити життя самогубством» у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформують сьогодні, 26 січня:

«25 січня о 17:35 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового міліції про те, що на дашку балкону третього поверху п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Шептицького, 3 «а» в Червонограді знаходиться жінка 1942 року народження. Перехожі помітили жінку, та одразу викликали на місце події усі екстрені служби.

Начальник караулу ДПРЧ-33 м. Червоноград Мар’ян Кочайдовський, не гаючи жодної дорогоцінної хвилини, за допомогою висувної драбини піднявся на балкон. Рятувальник надав жінці психологічну допомогу, заспокоїв її, та допоміг через вікно повернутися назад до квартири. Тут вже чекали медики аби надати жіночці необхідну допомогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів