У Львові готові до опалювального сезону 1398 будинків

11:10 26 вересня 2016 р.

Енергетики розпочали заповнення водою теплових мереж і внутрішньо будинкових систем опалення.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на п'ятницю, 23 вересня, акти готовності будинку до зими підписані у 1398 будинків, які обслуговує це теплопостачальне підприємство. Це 86% від загальної кількості.

Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, враховуючи позитивну минулорічну практику, працівники «Львівтеплоенерго» розпочали з другої половини вересня поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати.

Для того, щоб заповнити водою внутрібудинкову системи, необхідно, щоб будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. На сьогодні такі акти підписані у 1398 будинків житлового фонду. З них вже заповнені водою 595 будинків.

Найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ та відомчих будинків. Найкраща ситуація – у будинків ЛКП. Щодо актів готовності бюджетних установ, то із 195 закладів освіти акти готовності мають 147 споживачів, заповнено водою 52. Із 51 закладу медицини акти мають 34 споживачі, заповнено 21.

Тому керівництво «Львівтеплоенерго» закликає власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити ситуацію і забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону. Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів