У Львові буде публічне обговорення розвитку вулиці Виговського

17:32 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 26 травня, команда Інституту міста в рамках навчального курсу з міського розвитку «City Makers' Course Lviv» та «Інститутом» міста організує публічне обговорення напрацювань щодо можливого розвитку громади вулиці Виговського».

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Організатори запрошують усіх зацікавлених на публічну зустріч — презентацію-обговорення розвитку громади вулиці Виговського. Учасники навчального курсу з міського розвитку, представлять свої результати аналізу територій цієї громади, розкажуть про стратегію розвитку вулиці Виговського, яка була створена на основі зібраних даних, опитувань та спостережень, а також відкоригована відповідно до принципів побудови стратегічних документів».

«Усі охочі зможуть візуально ознайомитися із рамковим планом громади та більше дізнатися про можливості мобільності. Важливою темою презентації та обговорення стануть ідеї створення громадських просторів, яких так не вистачає на Виговського», – поінформували також у ЛМР.

«На цій зустрічі всі учасники зустрічі, мешканці громади, активісти та представники міської влади зможуть подати власні пропозиції та ідеї щодо дієвих кроків задля позитивних змін на Виговського. Зустріч розпочнеться 26 травня о 14.00 на стадіоні школи (у разі поганих погодних умов, відбудеться в приміщенні школи №77 на вулиці Виговського, 7а», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів