У львівському театрі імені Марії Заньковецької провалилася сцена й люди впали в оркестрову яму

09:40 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Посередині сцени Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької після концерту «Потап та діти» розійшлися дошки над ямою для оркестру.

Керівник громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив у ніч із 29 на 30 червня:

«29 червня після концерту «Потап та діти» у театрі Заньковецької посередині сцени розійшлися дошки над ямою для оркестру. Провалилися декілька людей (за словами свідків – 20).

Серед них були і діти і дорослі також одна мама зі семирічною дитиною на руках. Через ситуацію відбулася паніка, але ніхто не постраждав. В результаті діти всі вибралися, але 80% із них так і не змогли взяти автограф».

Ігор Зінкевич розповів це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де в коментарях під повідомленням Софія Мозгова дописала: «Це була я зі своєю донечкою на руках! Падіння було, немов все життя перед очима!!!».

Натомість на своїй сторінці Софія Мозгова написала: «Поки маленькі артисти роздавали автографи, а на сцені було багато батьків та дітей, сцена провалилася. Дорослі і дітки впали в двлметрову яму. Невже в такому місці, як театр імені Марії Заньковецької, можуть траплятися такі інциденти, за які ніхто не несе відповідальності!!! Це техніка безпеки і життя людей!».

Софія Мозгова написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів