У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності – атестація випускників (відео)

18:05 23 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-центр Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Майже 450 майбутніх фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра та спеціаліста, які завершують навчання в Університеті за різними напрямами підготовки і спеціальностями, складуть тестовий державний іспит та здійснять захисти дипломних робіт (проектів).

22 травня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулося представлення складу екзаменаційної комісії з метою атестації випускників. Зокрема, майже 450 майбутніх фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра та спеціаліста, які завершують навчання в Університеті за різними напрямами підготовки і спеціальностями, складуть тестовий державний іспит та здійснять захисти дипломних робіт (проектів).

У своєму зверненні до випускників ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, професор Михайло Козяр зазначив: «Перед вами завершальний і відповідальний період навчання в Університеті – підсумкова атестація. Бажаю усім достойно скласти іспити, захистити дипломні роботи і проекти та за підсумками навчання показати хороші результати та знання, які в майбутньому принесуть вам успіх у практичній і службовій діяльності. Адже в складний для України час, нашій Службі відведена важлива та відповідальна роль – забезпечення безпеки, захист життя і здоров’я  громадян».

До складу комісій увійшли керівництво інститутів, кафедр, науково-педагогічні працівники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, представники центрального аппарату та регіональних підрозділів ДСНС України, Департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, відомі науковці з провідних вищих навчальних закладів України. Про це повідомили сьогодні, 23 травня, в прес-центрі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів