У Львівській міськраді підтримали проект будівництва багатоповерхівки

16:00 9 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 9 листопада, на засіданні виконавчого комітету ухвалили три рішення у сфері містобудування.

Зокрема, засіданні виконавчого комітету Львівської міськради ухвалили рішення:

«Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво департаментом житлового господарства та інфраструктури велосипедної доріжки на проспекті Чорновола (від вулиці Липинського до вулиці Варшавської) й вулицях Варшавській (від проспекту Чорновола до вулиці Замарстинівської) та Замарстинівській (від вулиці Варшавської до вулиці Гетьмана Мазепи)»;

«Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію громадянкою М. П. Горбачук з переплануванням квартири №11 на вулиці Зеленій, 60 (пам'ятка архітектури, охоронний №2116/1) під офіс з відновленням входу на місці віконного отвору»;

«Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Парк Арена» багатоквартирного житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Стрийській, 121 та 131».

Натомість вилучили з порядку денного засідання виконавчого комітету питання «Про затвердження детального плану території у районі вулиці Перфецького» та «Про погодження детального плану території у районі вулиці Волоської».

Своєю чергою, перенесли на засіданні виконавчого комітету розгляд питань «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію громадянином М. М. Волошиним нежитлових приміщень з надбудовою та переоснащенням під офісні та торгівельно-побутові приміщення на вулиці Замарстинівській, 41» й «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Європоліс проперті холдінг» четвертого поверху багаторівневого паркінгу під офісні приміщення на вулиці Кульпарківській, 226а».

А не підтримали члени виконавчого комітету рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням громадянкою Т. В. Мартиник житлового будинку на вулиці Ю. Федьковича, 35 за рахунок надбудови» й «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Захід-Капітал-Буд» та ПП «Модель» комплексу туристичної інфраструктури з закладом громадського харчування, офісами та готельними номерами на вулиці Щирецькій, 36».

Про це повідомили в п’ятницю, 9 листопада, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів