У будівлі Львівської міської ради знову шукають вибуховий пристрій

11:05 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 21 листопада, надійшло анонімне повідомлення про замінування Ратуші.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 21 листопада, «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 21 листопада надійшло повідомлення, що в адміністративній будівлі Львівської міської ради «Ратуша» (пл. Ринок,1) знаходиться вибухівка. З будівлі Львівської міської ради евакуйовують працівників та відвідувачів. Детальніше інформація буде повідомлена додатково».

Натоміссть у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС розповіли в п'ятницю:

«У Львові, 21 листопада, на 102 зателефонував черговий Головного управління ДСНС у Львівській області, який повідомив, що до них надійшло повідомлення від працівника Львівської міської ради про те, що до неї о 10:10 години зателефонував невідомий чоловік і сказав, що у міській раді знаходиться вибуховий пристрій. На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб.

Проводиться евакуація працівників Львівської міської ради та відвідувачів. Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування Львівської Ратуші».

Відтак нагадаємо, що 1 жовтня 2014 року в будівлі Львівської міської ради вже шукали вибухівку, однак не знайшли.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів