У 2015 році на Львівщині заплановано створити 1800 додаткових місць у дитсадочках

17:32 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, цьогоріч у нашій області обіцяють збільшити показник охоплення дітей дошкільною освітою до 52%.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«У 2015 році у Львівській області планують створити 1800 додаткових місць у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах і збільшити показник охоплення дітей дошкільною освітою до 52%. Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександра Небожук

За її словами, за два місяці цього року в області відкрито: у львівському дошкільному навчальному закладі №38 – одну групу компенсуючого типу для дітей із затримкою психічного розвитку для 10 дітей, у дошкільному навчальному закладі №2 селища Щирець у Пустомитівському районі – одну додаткову групу для 25 дітей. На початок року в дошкільних навчальних закладах області перебуває 70,5 тисячі дітей.

Найкращі показники охоплення дошкільною освітою у Моршині – 86%, Трускавці – 84%, Самборі – 82%, Кам'янка-Бузькому районі -55%, Бродівському – 54%. Сокальському – 52%. Низькими є показники у Дрогобицькому районі – 15%. Турківському – 19%.

Олександра Небожук також додала: «Пріоритетом у дошкільній освіті буде поєднання дошкільних груп з початковою школою – це дозволить більш якісно підготувати та адаптувати дитину до школи, особливо у сільській місцевості». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів