Силовиків запросив до Ратуші міський голова Львова (+відео)

18:50 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Андрій Садовий пояснив: «Вчора ввечері ми отримали інформацію спецслужб, що буде спроба захоплення міської ради та зриву засідання сесії».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомили сьогодні, 9 червня:

«Спільного засідання великого не було (з правоохоронцями), була просто велика подяка працівникам поліції, які чесно виконали свою роботу. Вчора ввечері ми отримали інформацію спецслужб, що буде спроба захоплення міської ради та зриву засідання сесії. Я звернувся з відповідними листами до керівника поліції області, керівника СБУ і сьогодні були посилені наряди міліції, завдяки їм не пролилася кров.

Коли «УНА-УНСО» і «свободівці» вривалися в сесійний зал, то вони мали намір, на моє переконання, робити біду. Всі – живі, але це не підходить, тому що у нас у Львові ніколи такого не було.

Я розумію, що «свободівці» вже п’ять років хочуть моєї відставки, вони програли вибори і приступили до силових методів. Я думаю, у них нічого не вийде, тому що громада Львова мудра і буде завжди консолідована».

Цю заяву Міський голова Львова Андрій Садовий цитують сьогодні, 9 червня, в прес-службі міськради. Як інформував «ЩЛ», на площу Ринок у Львові стягнули сьогодні близько 600 правоохоронців, однак попри це, протестувальники таки увірвалися в Ратушу вимагати відставки міського голови Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів