Сьогодні у Львові шукають вибухівку в банку

15:52 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 26 листопада о 14:40 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від охоронця одного з банків міста, який розповів, що до них зателефонував невідомий та сказав, що у цій установі закладена вибухівка.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 26 листопада, що правоохоронці перевіряють інформацію про замінування банківської установи поблизу центра міста. У повідомленні також конкретизують:

«У Львові, 26 листопада о 14:40 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від охоронця одного з банків міста. Чоловік розповів, що до них зателефонував невідомий та сказав, що у банківській установі закладена вибухівка.

На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб. Проводиться евакуація працівників та відвідувачів банку. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів