Сьогодні стартував другий рік діяльності львівської волонтерської спільноти «Допоможи фронту»

11:56 2 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Мар'яни Пристай в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Мар'яна Пристай повідомила в суботу: «Рік тому до нас приїхав неймовірний хлопець з Луганська – Сергій Глотов – і всього за кілька днів волею долі запустив потужну машину під назвою «Допоможи фронту».

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай повідомила сьогодні, 2 травня, в соцмережі:

«Рік тому до нас приїхав неймовірний хлопець з Луганська – Сергій Глотов – і всього за кілька днів волею долі запустив потужну машину під назвою «Допоможи фронту». Наскільки я пам’ятаю зі слів Ука Дідич – вони погодилися допомогти Сергієві перевезти кудись генератор на своїй «копійці». Потім до цієї ініціативи долучилося дуже багато чудових людей.

Я напишу про одну нашу частинку – волонтерів, які збирають допомогу біля пам’ятнику королю Данилу. Ідея проводити такі збірки належить Любові Возняк . Перша збірка була «присвячена» шкарпеткам, які в неї попросив кум для свого взводу в зоні АТО.

За рік було проведено більше 140 збірок, де ви пожертвували для захисників: більше 7000 пар шкарпеток, 1058 пар трусів, 1127 футболок, 515 шапок, 371 пару рукавиць, 778 пар взуття, 410 блоків цигарок, 3370 батарейок, 96 мобільних телефонів, 105 ліхтариків, 187 спальників, 2485 упаковок вологих серветок, 403 пачки чаю, 565 упаковок кави, 940 плиток шоколаду. Крім цього, ви принесли багато продуктів, ліків, одежі, різної техніки, посуду, дитячих малюнків і речей, виготовлених власними руками, домашньої випічки. 

Дуже значною допомогою також були кошти, які ви нам жертвували і ми мали змогу одягати і забезпечувати технікою наших захисників. Цей рік приніс багато горя в нашу країну, але й показав скільки у нас є добрих людей. Щиро дякуємо вам за довіру і допомогу!».

Мар'яна Пристай написала це сьогодні, 2 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», на урочистому засіданні з нагоди Дня Львова відзначено подяками сімох волонтерів, які зокрема збирають необхідне бійцям у ТЦ «ВАМ» на вулиці Науковій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів