У Львівському обласному управлінні ДФС провели цього року 182 розслідування

17:45 21 вересня 2017 р.

В обласному управлінні Державної фіскальної служба України запевнили, що його слідчі провели цього року розслідування в 182 кримінальних провадженнях.

У Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служба України повідомили також сьогодні, 21 вересня: «Внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань у звітному періоді 74 проваджень. Всього за вказаний період слідчими закінчено досудове розслідування у 90 кримінальному провадженні».
«Направлено до суду з обвинувальним актом 27 проваджень, з клопотанням про звільнення підозрюваного від кримінальної відповідальності – сім проваджень, закрито на підставі пунктів 1 та 2 частини 1 статті 284 Кримінально-процесуального кодексу України – 56 провадження,  Накладено  арешт на майно у всіх кримінальних провадженнях в сумі 14 589 тисяч гривень, з них у закінчених провадженнях – 4900 тисяч гривень. Станом на й вересня 2017 року суди Львівської області розглянули 12 кримінальних проваджень, за результатами розгляду яких винесено вісім обвинувальних вироки та чотири ухвали про звільнення від кримінальної відповідальності», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів