Рятувальники ліквідували пожежу поблизу Львова

13:10 21 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

21 січня о 00:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку №3 на вулиці Запашній у селищі Брюховичі.

Про це повідомили в понеділок, 21 січня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи 32-ї та 32-ї ДПРЧ. Через щільне задимлення рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання. Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців, вдалось оперативно локалізувати пожежу, запобігши розповсюдженню вогню, та врятувати житловий будинок від знищення».

«Пожежу локалізовано о 00:55, а ліквідовано о 01:57 у складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі два квадратні метри й пошкоджено стіни і перекриття на площі 20 квадратних метрів. До ліквідації займання залучались 14 рятувальників та три одиниці спецтехніки», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів