«Рука допомоги» посприяла на Львівщині працевлаштуванню 238 людей, – ЛОДА

16:45 20 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Стосовно 47 учасників пілотного проекту прийнято рішення щодо надання фінансової допомоги для започаткування власної справи».

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 20 квітня: «В області триває реалізація проекту «Рука допомоги», який має на меті допомогти у працевлаштуванні працездатним непрацюючим членам малозабезпечених сімей, що отримують державну соціальну допомогу та внутрішньо переміщеним особам. Учасники проекту, які давно мріяли про власну справу, мають змогу отримати безвідсоткову поворотну фінансову допомогу  на обладнання та матеріали для започаткування бізнесу».

«Пілотний проект міністерства соціальної політики України реалізується за підтримки Світового банку в межах більш широкої стратегії модернізації системи соціальної підтримки населення. Проект «Рука допомоги» спрямований на повернення громадян до економічної активності з урахуванням особливостей та прагнень кожного з них. Це абсолютно новий механізм для України, який вже довів свою ефективність в країнах Євросоюзу», – розповіли також в облдержадміністрації.

«За час реалізації проекту «Рука допомоги» у Львівській області 238 осіб отримали допомогу у працевлаштуванні, а стосовно 47 учасників пілотного проекту прийнято рішення щодо надання фінансової допомоги для започаткування власної справи. Серед них є учасники, які вже сьогодні можуть поділитись своїми історіями успіху», – поінформували також в облдержадміністрації.

Подробиці – на сайті Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів