Росіяни вдарили по Одесі ракетою «Іскандер-М» з касетною частиною

20:20 29 квітня 2024 р.

Фото до новини

Кількість постраждалих в Одесі внаслідок російської ракетної атаки збільшилася.

Про це трьома повідомленнями почергово поінформував начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, пише DailyLviv.com.

"За попередньою інформацією, внаслідок російської атаки поранено вісім людей. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. На місці працюють всі відповідні служби". - 19.01.

"Внаслідок російської ракетної атаки загинуло двоє людей та собака. 

Ще вісім людей зазнали поранень різного ступеню важкості, серед травмованих і 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу". - 19.23.

"Кількість постраждалих в Одесі внаслідок російської ракетної атаки збільшилася до 17. Щонайменше двоє з них у важкому стані. Пораненим надається вся необхідна допомога. На місці продовжують працювати екстрені служби". - 19.55

"Вже відомо про 20 поранених внаслідок ворожої атаки", - написав о 20.20 Геннадій Труханов, міський голова Одеси.

Серед поранених в Одесі екснардеп, прихильник "русскаго міра" Сергій Ківалов. Ківалов - досі ще президент Національного університету «Одеська юридична академія», а в минулому депутат від «Партії регіонів» та голова ЦВК, який на цій посаді заробив у народі зневаждиву кличку "Підрах...й". У його українофобському активі також є й медалька, одержана з рук нинішнього диктатора росії, нелегітимного путіна.

У соцмережах публікували відео, де після російської атаки «швидка» забирає чоловіка, подібного на Ківалова. Згодом поранення Ківалова підтвердив проректор академії Валентин Федоров у коментарі Суспільному.

Попередньо, сьогодні по Одесі було завдано удару ракетою "Іскандер-М" з касетною частиною.

Про це розповів в ефірі КИЇВ24 військовослужбовець та речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів