Рух на вулиці Садовій у Львові сподіваються відновити 15-20 листопада

14:50 24 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський голова запевнив, що реконструкцію вулиці Бандери координують з німецькими колегами.

Як повідомили сьогодні, 24 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, на вулиці Садовій передбачено влаштувати нове асфальтне покриття, «кишені» для автомобілів, велодоріжки, тротуарів, мощення біля будинків, освітлення й встановити там лавки й висадити 44 лип та каштанів. Загалом заплановано реконструкцію 670 метрів цієї вулиці. 

У прес-службі міськради також запевнили, що наразі там виконано близько 80% необхідних робіт, а завершити їх планують уже в листопаді. Сьогодні її оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, який повідомив, що він задоволений тим, як реалізували  задум, котрий запланували в ЛМР.

За його словами, проїзд на вулиці Садовій сподіваються відкрити орієнтовано 15-20 листопада. Він також повідомив, що на вулиці Бандери «дуже велика частина часу йде на обговорення, дискусії».

Міський голова також запевнив: «Ми координуємо нашу роботу з німецькими колегами з Лейпцигу, які погодились нам допомогти у проектуванні, щоб вулиця Бандери також бла взірцевою щодо комфорту мешканців, які там живуть».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів