Призваних під час третьої хвилі мобілізації звільнятимуть у запас у серпні й вересні, – Генштаб (відео)

10:28 30 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Начальник прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов уточннив: «Основні заходи, пов'язані з демобілізацією, будуть відбуватися в вересні поточного року».

Начальник прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов повідомив: «На виконання указу Президента України, верховного головнокомандувача Збройними Силами України – № 328/2015 – звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані в рамках третьої хвилі мобілізації минулого року, будуть відбуватися в період зі серпня по вересень поточного року. В зв'язку з тим, що нині на полігонах, навчальних центрах проходять бойове навчання військовослужбовці, які призвані в рамках шостої хвилі мобілізації, саме ці військовослужбовці в перспективі замінять військових, які минулого року прийшли до лав Збройних Сил України, то основні заходи, пов'язані з демобілізацією, будуть відбуватися в вересні поточного року».

Начальник прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов повідомив про це в ефірі телевізійного «5 каналу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів