Прокуратура перевіряє використання снарядів, одним із яких стріляв Янукович

13:48 2 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Відомостей про його потрапляння за межі полігону у неї наразі немає.

«Радіо Свобода» повідомляє, що Львівська прокуратура з нагляду за дотриманням законодавства у воєнній сфері проводить перевірку про використання зброї й боєприпасів під час тактичних навчань, які пройшли вчора, 2 жовтня, на Яворівському полігоні за участю Президента Віктора Януковича. Як поінформували «Радіо Свобода» в прес-службі прокуратури, відомостей про те, що за межі полігону потрапив снаряд наразі немає, але перевірка триває.

Нагадаємо відтак: «Щоденний Львів» повідомляв сьогодні, 2 жовтня, що, за інформацією військових, під час тактичних навчань на Яворівському полігоні у Львівській області, котрі відбулися за участю Президента Віктора Януковича, один зі снарядів вийшов за межі полігону і самоліквідувався в повітрі. Але мешканка села Грушів, що за 17 кілометрів від полігону, бачила, як під час навчань стався вибух в озері за півкілометра від її хати.

Натомість учора, 1 жовтня, «Щоденний Львів» інформував, що, за повідомленням офіційного сайту Президента, під час навчань у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Сухопутних військ в Яворівському районі Львівщини пуск протитанкової керованої ракети «СТУГНА-П» здійснив у тому числі Віктор Янукович.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів