Президент відкорегував мобілізацію – призиватимуть спецпризначенців, артилеристів, інших фахівців

18:44 21 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: president.gov.ua

Про це повідомляють у четвер у прес-службі Глави держави.

Президент України Петро Порошенко вніс сьогодні, 21 серпня, корективи в мобілізацію задля підвищення якісного рівня військових спеціалістів. Під час спілкування з журналістами в Миколаєві Глава держави пояснив: «Сьогодні ми маємо замінити підрозділи Збройних Сил України та Національної Гвардії більш якісним складом мобілізованих військових. Це сприятиме більш швидкому досягненню миру в Україні». 

Петро Порошенко також зазначив, що третя хвиля мобілізації дозволить здійснити ротацію військових підрозділів, які знаходяться в зоні антитерористичної операції, й що найближчим часом сили АТО поповняться трьома бригадами, дві з яких у складі Збройних Сил України, одна – Національної Гвардії. Президент запевнив: «Це дозволить відновити боєздатність і дати можливість бійцям відпочити». 

Петро Порошенко також повідомив, що затвердив графіки ротації та вніс корективи в мобілізацію, й конкретизував: «Будуть призивати тих, хто має військові спеціальності: спецназівців, артилеристів та інших військових фахівців», – зазначив Президент.

Про це повідомляють сьогодні, 21  серпня, у четвер у прес-службі Глави держави.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів